Vælg side

Proscenic A9 – denne smarte luftrenser kan være dagens køb

Vi kan få det til under halvdelen af ​​den sidste indenlandske pris!

Proscenic A9 – denne smarte luftrenser kan være dagens køb

Ingen sælger den i Ungarn nu, men dens sidste pris var HUF 76. I forhold til det, nu med en kupon, får vi den fra et EU-lager til 000,- hvilket gør det til et ret godt køb! Prisen er naturligvis kun gældende i rabatsættets varighed.

Jeg ved, at jeg har sagt det før, men jeg kan bare ikke pakke mit hoved omkring $300 til $430. Da de fortalte mig i morges, at jeg skulle tage et kig på denne luftrenser, fordi prisen er meget god, blinkede jeg bare med, hvorfor denne maskine er en god pris for 31. Herefter ændrede jeg selvfølgelig de 100 til 31 dollars i mit hoved, hvilket selvfølgelig ikke engang er i nærheden af ​​sandheden. Desværre.

Så prisen på HUF 31 i dag betyder ~$72, og da jeg altid har dollarpriser i mit hoved, ved jeg, at $72 er ret godt for denne maskine. At forinten er under frøens røv kan ikke forklares med dollaren. Så jeg kastede mig hurtigt ud i maskinens datablad for at skrive noget smart om det.

Nå, jeg fandt ikke meget af interesse. Maskinen er stort set den samme som konkurrerende maskiner af lignende størrelse, højst prisen er meget bedre end dem. CADR-værdien blev angivet til 460 kubikmeter, hvilket er ca. det er på niveau med Xiaomi Pro luftrensere, med 500 kubikmeter specificeret. Den eneste fangst er, at prisen på Xiaomi Pro luftrensere er tæt på HUF 80. For dette, overvej prisen på HUF 31 for det aktuelle tilbud!

Yderligere, mere forståelige data for lægmænd: Producenten anbefaler strukturen i op til 55 kvadratmeter, så den kan bruges til stuer eller stuer med amerikanske køkkener. Maskinen cirkulerer hele luftmassen i et rum af denne størrelse fem gange i timen, mens den filtrerer 2,5 procent af PM99,97 eller større urenheder fra. Så det filtrerer alt fra, men producenterne giver aldrig 100 procent, for så ville der være folk, der sagsøgte dem for at finde en 2,5 mikron støvpartikel i luften i deres lejlighed.

Som jeg skrev, er denne struktur også smart, den har et Wi-Fi-modul. Der er selvfølgelig også en applikation, hvorigennem vi kan styre den fra vores telefon. Den har timer, børnesikring, automatisk tilstand, dvaletilstand, mulighed for at slukke lyset osv. etc. etc. Så alt, hvad vi kan forvente af en enhed i denne kategori.

Før nogen spørger, har jeg allerede spurgt om tilgængeligheden af ​​filterindsatsen. Jeg fik svaret, at det snart vil være tilgængeligt fra EU-lageret, de kan ikke fortælle dig prisen på nuværende tidspunkt, men pointen er, at det bliver det!

Hvis du ønsker at købe denne maskine, så brug nedenstående link Prosca9 Kuponkode:

 

Proscenic A9 smart luftrenser

Om forfatteren

Ejer af webstedet HOC.hu. Han er forfatter til hundredvis af artikler og tusinder af nyheder. Ud over forskellige online-grænseflader har han skrevet til Chip Magazine og også til PC Guru. Han ledte sin egen pc-butik i et stykke tid og arbejdede i årevis som butikschef, servicechef, systemadministrator ud over journalistik.

Kuponer

ANENG 681 genopladeligt digitalt professionelt multimeter Berøringsfri spændingstester AC/DC spændingsmåler Touch Screen Strømtester

BGc5304b

[EU DIRECT] CMACEWHEEL RX20 MAX Elcykel Oliebremseversion 48V 17AH 750W*2 Dobbeltmotor 20*4.0Tommer Elcykel 70KM Kilometerrækkevidde Maks. belastning 150KG

BGef85c6

Womier 21 key K21 Pad Mekanisk Keyboard 20% Numpad PCB CASE Hot Swappable Switch Support Lyseffekter med RGB Switch LED

BGa6633c