Vælg side

Over @ locker886 beholdt førstepladsen, vandt og forsynet sluspo med en ny WR

Vi havde tidligere rapporteret om online-løbet, hvor Over også startede, løbet var forbi, og han trak i første omgang, ikke mindst!

”Hvis det ikke lykkedes mig at være først i GOOC 2010: /, besluttede jeg at deltage i endnu et løb .. Pentium G6950-konkurrence. Her tog jeg også førstepladsen med Superpi-resultatet.

Den tidligere 262 bclk-rekord, der blev oprettet af toyone derhjemme, blev overgået med mere end 20 MHz. Det var som 1 uge for hvert løb (Super Pi 1M ville være udløbet i dag), men i dag er "on the fly" -reglen ændret, så den kan sendes til hvert løb indtil 30. juni. : / Jeg ville have spekuleret på, om det ikke var, ville det have været muligt at lomme de 10 point: S ”

Hele historien ITT!

Konkurrencen er forbi, over og for os med det bedst mulige resultat! Vi citerer dit brev:

”Deadline var ikke for længe siden. Baseret på dette lykkedes det os at slutte i første omgang i alle konkurrencer og vinde konkurrencen baseret på de samlede scoringer! Uden for konkurrencen så jeg på, hvad processorens maksimale klokkehastighed er, så jeg nåede næsten 6 GHz, nøjagtigt 5997 MHz, hvilket er en ny verdensrekordhastighed med CPU'en.

Takket være Gigabyte, da P55A-UD7 fungerede meget godt, var det i stand til at levere 285 bclk og også høj hukommelsesstyring!

Tak til Kingston for minderne, da det var ekstremt stabilt ved CL2200-timing over 8 MHz, og næsten 9 blev opnået i CL2300! ”

Konkurrencens officielle hjemmeside: HWBOT

tillykke Over @ locker886, der til gengæld for det første sted blev rigere med et X58A-UD7-bundkort og en Intel Core i7 930-processor i tillæg til vores lands ære og ældning. På baggrund af dette kan det siges, at han var værd at deltage i konkurrencen, bare så videre, og vi ønsker ham også meget succes i de næste konkurrencer!