Vælg side

Vi prøvede det - BlitzWolf smart toiletsæde til dit fjollede toilet

Vi prøvede det - BlitzWolf smart toiletsæde til dit fjollede toilet

Dette er stedet, hvor kongen ikke længere har mund til at gå.

Vi prøvede det - BlitzWolf BW-ST01 smart toiletsæde til dit fjollede toilet


 

Introduktion

Jeg kunne sige, at jeg bestilte den til mig selv, men det gjorde jeg ikke. Undtagelsesvis kunne jeg ikke engang finde på at købe et smart toiletsæde, men distributøren ville virkelig have, at jeg skulle skrive en artikel om det. Jeg anede ikke, hvor svært det ville være at beskrive Altai-oplevelsen uden at være alpin eller for forsigtig.

Vi prøvede det - BlitzWolf smart toiletsæde til det fjollede toilet 1

Så jeg sagde ja, han kom, jeg var udrustet, og nu går kampen for, at han bliver. Mit par vil ikke, det vil jeg. Du finder vores årsager nedenfor, men i mellemtiden vil jeg vise dig installationsprocessen, hvordan du bruger den, din viden, så oplevelsen endelig kan komme.

Lad os skære i det!


 

montage

Jeg skriver ikke om emballage og tilbehør. Førstnævnte er unødvendigt, sidstnævnte lærer du at kende under installationen.

Grundlæggende er Blitzwolf-løsningen radikalt anderledes end udstyret på de boards, der er tilgængeligt derhjemme, jeg led også lidt med det. Selve skruningen var let. Vi får to mindre metalplader og vi får to skruer, der er beklædt med gummi og plast.

Vi prøvede det - BlitzWolf smart toiletsæde til det fjollede toilet 2

Ved almindelige husplanker sker fastgørelsen med skruer, afstandsstykker og skiver, der går gennem porcelænet, som holder sædet på plads. Blitzwolf tog en helt anden vej.

For at starte samlingen skal vi fjerne bagsiden og bunden af ​​sædet. For at gøre dette finder vi en trykknap på højre side af ryggen set forfra. Du kan trykke og trække ned bagsiden af ​​bunden af ​​sædet.

Vi prøvede det - BlitzWolf smart toiletsæde til det fjollede toilet 3

Der er to store firkantede åbninger i dette stykke. Det er her de to metalplader med skruerne kommer ind. Jeg håber det fremgår tydeligt af billederne. Jeg skubbede disse skruer ind i toiletskålens huller i samlet tilstand og strammede derefter skruerne ganske stramt. Så viste det sig, at det ikke ville være godt på den måde, gummipropperne gled ud af hullet.

Så den rigtige rækkefølge er at fjerne skruen fra gummi-plastikproppen. Propperne skubbes ind i hullerne. Så sætter vi bunden af ​​sædet på den med de små metalplader og nu kan vi skrue skruerne i.

Vi prøvede det - BlitzWolf smart toiletsæde til det fjollede toilet 4

Det er meget vigtigt, at du ikke behøver at stramme skruerne til bull mode. Ved hjemlige blå sæder er det godt at skrue godt fast, for ellers har plankerne en tendens til at glide til side, mens man forsøger at rydde op efter det store. Der må have været andre, der pludselig troede, at han ville falde ned på toilettet.

Nå, Blitzwolf-skruerne skal også strammes, men kun nok til at holde det skruede plastikstykke stabilt. Vi kan så tage et større stykke af brættet op, så vi kan sætte os ned for at slappe af. Ikke til toilettet endnu, for det skal vi nok klare!

Vi prøvede det - BlitzWolf smart toiletsæde til det fjollede toilet 5

Vand og elektricitet er påkrævet til drift. Vandet kan stjæles fra siden af ​​tanken med et T-stykke i pakken. Jeg løste dette som vist på billedet nedenfor.

Vi prøvede det - BlitzWolf smart toiletsæde til det fjollede toilet 6

Et grundlæggende problem er, at tanke og vægvinkelventiler har 3/8 tilslutning, mens T-stykke og rør, der leveres med sædet, er 1/2. Så du skal have nogle reduktionsstykker her, så du kan samle dem.

Det andet problem er, at relativt få mennesker sætter en stikkontakt lige ved siden af ​​toiletkummen. Så du skal have strøm fra et sted. Jeg har en forlængerledning nu, men jeg har fundet ud af, hvor strømmen skal komme fra. Jeg går ikke ind i det her lige nu, pointen er, at jeg får brug for elektricitet.

Vi prøvede det - BlitzWolf smart toiletsæde til det fjollede toilet 7

Hvis alle disse er tilgængelige, kan en anden samlingsrunde komme!

Det er værd at bruge det medfølgende T-stykke til VVS, fordi der er en constrictor i det, formoder jeg ikke ved et uheld. Så du vil ikke skifte til et simpelt 3/8 T-stykke, det er måske ikke godt. Som udgangspunkt kan du sætte det sammen, du behøver ikke ringe til en mekaniker. Tag teflon-tapen til vand i gør-det-selv, vikl trådene sammen og skru dem sammen. Hvor der er en gummitætning i Holland, vil der selvfølgelig heller ikke være behov for det.

Vi prøvede det - BlitzWolf smart toiletsæde til det fjollede toilet 8

Er der strøm, skal du bare sætte den i stikkontakten og når du er færdig, kan du endelig sætte dig ned, nu endda på det smarte toiletsæde!


 

Viden, det vil sige, hvad gør et sæde smart?

A BlitzWolf BW-ST01 - bare for til sidst at navngive barnet - er ikke smart i den forstand, at f.eks. vi forventer af en smart lampe. Det vil sige, at den ikke har Bluetooth, og vi kan ikke styre den med vores telefon. Lad os sige, at det ville være overflødigt, for når du skal styre det, sætter vi os på det og rækker ud efter knapperne.

Vi prøvede det - BlitzWolf smart toiletsæde til det fjollede toilet 9

Visdommen er udtømt ved, at den fornemmer, når vi sidder på den og gør eller ikke gør ting afhængigt af den.

Sensoren er under vores venstre lår, denne skal røre "brættet", hvis vi vil have funktionerne til at virke. Men hvad er disse funktioner?

Vi prøvede det - BlitzWolf smart toiletsæde til det fjollede toilet 10

Den første er opvarmning af brættet. Nå, for eksempel skal vi ikke sidde ned, den indbyggede automatik holder brættet på den indstillede temperatur. Temperaturen kan indstilles i fire trin. Den anden funktion er belysning, som skaber et diskret koldt lys på indersiden af ​​koppen. Det ser godt ud, har fordele og er ikke stærkt nok til at projicere Batmans signal op i himlen, hvis vi sidder fast i en buddha.

Lampen kan fungere på to måder alligevel. Eller vi kan bruge lysfølende metode (der er også en lysfølende sensor i sædet), i hvilket tilfælde lyset falder under et vist niveau, vil det tænde. Jeg vil sige, at det er gavnligt for os at finde toilettet om natten, men jeg har aldrig siddet ved siden af ​​det indtil videre, så det er ikke værd at købe på grund af det.

Vi prøvede det - BlitzWolf smart toiletsæde til det fjollede toilet 11

Måske vigtigst af alt er bidetfunktionen. Den lille sprinkler vil automatisk springe ud efter endt drift. Der er tilføjet UV-sterilisering til "reden", så når du er færdig med arbejdet, desinficerer den sig selv med vand og lys.

Bidet-funktionen er justerbar, kontrolpanelet har for- og bagvask. Den første til damerne, bagsiden til alle, der plejede at slippe af med den mad, de indtog i det område af kroppen (wow, jeg beskrev dette men pænt). Og sidst er der en børnefunktion. Jeg vil skrive om, hvordan disse fungerer i sidste kapitel.

Vi prøvede det - BlitzWolf smart toiletsæde til det fjollede toilet 12

Vandtemperaturen er justerbar, i fire trin, men der er også en knap kaldet Cold / Hot SPA, som skiftevis bruger varmt og koldt vand. Det er vigtigt, at vandet opvarmes under fremløbet af den indbyggede varmelegeme, så der ikke er nogen varmtvandsbeholder her som i en kedel.

Vi prøvede det - BlitzWolf smart toiletsæde til det fjollede toilet 13

Det er også vigtigt, at styrken af ​​vandstrålen kan justeres og sprøjterørets position kan justeres, igen kun i 4-4 trin. Den sidste knap er mærket STOP, som stopper alle våde funktioner.


 

Erfaringer

Nu kommer vi til den sarte del, hvor jeg bliver tvunget til at rapportere om nogle underkroppsoplevelser, alt sammen på en måde, der ikke er for intim.

Jeg har ikke skrevet om smart sædemateriale indtil videre. Den var lavet af plastik, selvfølgelig ikke også, men lige tyk nok. Den er lys, hvid, og du skal være opmærksom på, hvilket materiale du tørrer den af, fordi den let lades op med statisk elektricitet og dermed tiltrækker støv. En lille skylleklud eller måske noget antistatisk rengøringsmiddel gør underværker.

Vi prøvede det - BlitzWolf smart toiletsæde til det fjollede toilet 14

"Planken" er samlet af flere stykker, den er stabil, den bøjer ikke, den hviler også på porcelæn normalt. Det føles stabilt, mens jeg sidder, så jeg føler ikke, at jeg kommer til at falde ned på toilettet.

Det afgørende er, hvor behageligt sædet er på den. Det tog mig omkring et døgn at vænne mig til ikke at have den helt lige planke under mig, men nu var det blevet helt naturligt. Komfortabelt, du skal blot finde den rigtige siddeposition.

Bøjningen og vippen er ikke tilfældig i sædet, hvis jeg sidder behageligt, vil bidetmundstykket lede vandet til det rigtige sted. Det er her vigtigt at indsætte at dysen kan justeres til 4 positioner, så jeg tror ca. alle kan skyde ind, så han kan vaske ryggen præcist på det rigtige sted efter den store aftale.

Hvad mere er, kan du også indstille dysen til at bevæge sig frem og tilbage. Vi taler om en bevægelse på cirka halvanden centimeter, hvilket er nok til effektivt at vaske den "overflade", der skal rengøres.

Vi prøvede det - BlitzWolf smart toiletsæde til det fjollede toilet 15

Der er alligevel to dyser. Som jeg skrev er der en "front" vask for damer og der er en "bag" vask til cloaca (godt, jeg ved, det er kun for fuglene). Disse driver to separate dyser. Bagvasken presser vandet ud gennem det ene hul og frontvasken fire mindre. Det er mere skånsomt, hvilket jeg formoder damer falder bedre, end hvis de får en stærkere stråle på deres intime krop.

Som jeg skrev ovenfor, er vandtemperaturen justerbar. Det koldeste er ikke dårligt, det varmeste er ikke for varmt, så alle kan tilpasse sig deres smag.

Vi prøvede det - BlitzWolf smart toiletsæde til det fjollede toilet 16

Vask for børn er endnu mere skånsomt, temperaturen på vandet er behageligt lunken, så det vil hverken være skræmmende eller ubehageligt for babyer eller små.

Som jeg skrev, er der også en Cold / Hot SPA-funktion, jeg kom ikke ind for at variere temperaturen på vandet, men du kunne måske lide det.

Hvad ellers? Da vi sætter os på "brættet", hører vi et bip, og en lille mængde vand starter fra åbningen, der skjuler dysen. Jeg synes, det er godt at have vand i koppen i den del, hvor vi tabte det (damerne tisser). Det er sandsynligt, at selve dyserøret får en grundig vask i dette tilfælde, men det vil den også modtage, når bidetfunktionen er slået fra, og røret glider tilbage på plads. Det er mistanke om, at desinfektion med UV-lys også finder sted i dette tilfælde.

Når alt kommer til alt, hvordan bruger man et smart toiletsæde?

Jeg siger ikke, at du ikke kan leve uden den, så et eller andet sted vil jeg sige, at dens eksistens eller bidetfunktionen er noget ekstra. Ekstra, men ikke ubrugeligt, for jeg siger, at vandskylningen er så præcis og grundig, at papiret til sidst kun skal bruges til at udbløde vandet. Så (jeg sværger, jeg vil prøve at beskrive det subtilt) hvis en BlitzWolf BW-ST01du bruger, vil du ende med at smøre kakaoen ud og spilde halvanden meter papir.

Vi prøvede det - BlitzWolf smart toiletsæde til det fjollede toilet 17

Hvad kan du lide og ikke lide ved det?

Som jeg skrev i begyndelsen af ​​artiklen, har min partner og jeg en meningskonflikt om, hvorvidt vi skal blive eller tage til BlitzWolf BW-ST01. Jeg er en techman, det er han ikke, og det er hovedproblemet, ikke om sædet fungerer godt eller dårligt.

Han prøvede ikke engang bidetdelen. Han kan rigtig godt lide den behagelige temperatur i sædet, men han hader virkelig, at han sætter sig på toilettet, og vandet begynder at sprøjte under ham. Det skal et toilet ikke, siger han, det er ikke meningen.

Vi prøvede det - BlitzWolf smart toiletsæde til det fjollede toilet 18

For mig er dette bip ikke et problem. Jeg elsker også varmen fra plankerne. Ikke engang det varmeste af de fire gear er sådan, at min ryg begynder at svede af det, sammen med mig kommer det andet gear ind fra varmeren.

Og bidet... Faktisk ganske behageligt, når det lunkne vand vasker den nederste halvdel af personen. Ikke kraftigt, men temmelig blidt, masserende. Det er rigtig fint, og så taler jeg ikke engang om de papirbesparelser, der allerede er beskrevet ovenfor.

Jeg kunne selvfølgelig ikke teste vaskemetoden til damer, men det synes jeg heller ikke der skulle være et problem med.


 

Resumé

Lad os se det i øjnene, det er ikke første gang, jeg har mødt et bidet i mit liv. Sådan plejede det at være i vores bad, men det var stadig det traditionelle, separate porcelænssæde (kop) med bidet. Jeg kunne ikke lide det, jeg tror, ​​jeg kan tælle på min hånd, hvor mange gange jeg brugte det i løbet af de ti år, det var tilgængeligt for mig.

Vi prøvede det - BlitzWolf smart toiletsæde til det fjollede toilet 19

A BlitzWolf BW-ST01 men en behagelig oplevelse. Det, du virkelig skal vænne dig til, er sædeformen, som er mest forskellig fra traditionelle træbrædder, men det går hurtigt, og derefter er du glad for at få det monteret.

Jeg vil ærligt sige, at jeg ikke ved, hvad der vil ske med os, jeg forsøger at stå op for mine legitime interesser, for jeg har virkelig fået strukturen. Jeg ved, som jeg skrev, du kan leve uden det. Mange mennesker hinter om, hvad fanden det opvarmede sæde er og den våde alpine vask, da jeg hidtil har undværet det. Den, der siger det har ret, du kan virkelig undvære det.

Vi prøvede det - BlitzWolf smart toiletsæde til det fjollede toilet 20

Men hvis du kan gøre det og betale for de få penge, det koster, vil du føle, at dit badeværelse (toilet) ikke engang er hjemme, men på et eller andet multi-stjernet hotel. Komfortniveauet stiger simpelthen så meget, at jeg ikke kan sammenligne det med noget som helst.

Så jeg siger, at hvis du kan gøre det ved at købe det, eller måske du allerede har tænkt på samme måde, så tøv ikke, du vil ikke fortryde det. Men hvis du føler dig unødvendig, forstår jeg det også. Jeg er sikker på, at jeg vil kæmpe for, at den bliver!

Vi prøvede det - BlitzWolf smart toiletsæde til det fjollede toilet 21

Du kan købe det nu fra et tjekkisk lager. Prisen er nu meget favorabel i forhold til den oprindelige pris, for i stedet for 82 HUF kan du medbringe den for 000 HUF, hvis BGHU2107 du bruger en kuponkode.

Fragten er gratis, da den kommer fra et tjekkisk lager og vil være hos dig om et par dage. Der skal ikke betales told, ingen toldbehandling og moms er inkluderet i ovenstående pris.

Køb her:

BlitzWolf BW-ST01 smart toiletsæde

Vi prøvede det - BlitzWolf smart toiletsæde til det fjollede toilet 22

Om forfatteren

s3nki

Ejer af webstedet HOC.hu. Han er forfatter til hundredvis af artikler og tusinder af nyheder. Ud over forskellige online-grænseflader har han skrevet til Chip Magazine og også til PC Guru. Han ledte sin egen pc-butik i et stykke tid og arbejdede i årevis som butikschef, servicechef, systemadministrator ud over journalistik.