Vælg side

Vakole Q20 – el-scooter med en kraftig motor og en rækkevidde på over 100 kilometer

Vakole Q20 – el-scooter med en kraftig motor og en rækkevidde på over 100 kilometer

Den vigtigste fordel ved Vakole Q20 er, at den tager dig ud af verden med en enkelt opladning.

Jeg ejede allerede en elektrisk scooter sidste år (det vil sige to, men den første var mere en cykel), så jeg har allerede en nogenlunde idé om, hvad jeg kan forvente med Vakole Q20. Behagelig affjedring, behagelig kørsel, nem og næsten helt vedligeholdelsesfri betjening. Og selvfølgelig for en lang rækkevidde, fordi I tilfældet med Vakole Q20, tror jeg, at dette er det vigtigste.

Efter min test sidste år blev jeg varm og kold, fordi jeg turde elske den lille "klokke", som selvfølgelig ikke ringer, fordi den er drevet af en elmotor. Jeg vovede at sige, at disse maskiner lidt efter lidt vil fortrænge de 50 scootere, som jeg stadig har. Jeg siger ikke, at de allerede på alle måder erstatter de små robics, men jeg siger, at de for eksempel allerede er et godt alternativ for mig. Den jeg bruger har dog et meget mindre batteri og en svagere motor end den Gips Q20.

I denne maskine er motoren 750 watt og der er to af batterierne med hver en kapacitet på 20 Ah, så tilsammen (kort hovedregning) har de en kapacitet på 40 Wh. Jeg må ikke glemme at nævne, at batterierne er lavet af Samsung-celler, ikke noget noname-lort, så der vil ikke være nogen klager over kvaliteten i denne henseende. Ifølge fabriksdata kan 40 Wh og 48 volt systemet betyde en rækkevidde på op til 170 kilometer med assistance eller op til 150 kilometer rent elektrisk.

Selvom vi regner omhyggeligt med kendskab til pålideligheden af ​​fabriksdataene, kan vi stadig beregne 100 kilometer på en enkelt opladning, hvilket efter min mening vil være nok for de fleste til at gå på arbejde eller løbe ærinder. Producenten angiver ikke en tophastighed (det vil sige de tilladte 25 km/t), men min erfaring siger, at vi kan forvente cirka 40-45 km/t på flad vej. Dette er heller ikke dårligt.

Hvad ellers? Der er Bluetooth og der er en applikation til både Android og iOS, i sidstnævntes tilfælde får vi allerede trackingen, det vil sige at vi kan se hvor cyklen skal hen på telefonen. Dette nytter åbenbart ikke så meget, så længe vi ikke går med det, men hvis jeg skulle binde det, så ville evnen umiddelbart give mening. Der er støddæmpere for og bag, der er for og bag skivebremser, heldigvis hydrauliske. Vandtætheden er IP65, den anbefalede kropshøjde er mellem 155 og 200 cm. Maskinens nettovægt med det dobbelte batteri er 40 kilo.

Hvis du vil have sådan en maskine, så en Du kan gøre den til din med kuponkoden BBGNEW. Den sendes fra et EU-lager, prisen med kuponen er 1763 euro, hvilket er ca. Det betyder HUF 686 på nedenstående link:

 

Vakole Q20 el-scooter

Om forfatteren

Ejer af webstedet HOC.hu. Han er forfatter til hundredvis af artikler og tusinder af nyheder. Ud over forskellige online-grænseflader har han skrevet til Chip Magazine og også til PC Guru. Han ledte sin egen pc-butik i et stykke tid og arbejdede i årevis som butikschef, servicechef, systemadministrator ud over journalistik.