Vælg side

Nyt ungarsk produkt på computermarkedet!

Vores læsere kan støde på vores første interview nedenfor, så vi kan kun håbe, at vi kan pumpe den rigtige mængde information gennem vores sider. Vi vil gerne påpege på forhånd, at skænderiet under interviewet ikke er berettiget af vores ligegyldighed, men af ​​vores gamle bekendtskab med udvikleren. Efter al denne introduktion er der intet tilbage end at skære i letchoen, det vil sige i strømmen af ​​spørgsmål.

HOC: Vores læsere skal være nysgerrige efter, hvem du er, og hvad dit forhold har været med databehandling indtil videre.

Peter: Jeg har beskæftiget mig med computerteknologi i næsten 10 år, herunder køling og huse.

Anno åbnede vi med en "gennemsnitlig" online computerbutik. Hvis du husker disse tidspunkter, var der ingen støjniveaudata ved siden af ​​en køler i prislisterne på det tidspunkt, faktisk var det den sejeste køler med et højt omdrejningstal. Globalwin-mærket kan stadig leve videre hos mange mennesker. 🙂 På det tidspunkt drejede en 6-7 cm blæser køler en 6800, og dette blev stolt foretaget! Jo mere det drejes, jo mere cool skal det være. Det var den holdning. Selvfølgelig blev mange stadig forstyrret af den uudholdelige støj. Med nutidens hoved - eller rettere ører - kan disse værdier virke utrolige. En eller to virksomheder indså, at dette ikke var en løsning, de droppede støj med smarte ideer. Det var da jeg blev interesseret i sagen. Det var turen, da jeg begyndte at køle af, huse.

Nyt ungarsk produkt på computermarkedet! 1

HOC: De siger, at du ikke er nybegynder om emnet, og så vidt jeg ved, handler din kreativitet ikke kun om at designe hardware. Lad os slappe lidt af, fortæl os om musikken! 😉

Peter: Ja, jeg er interesseret i mange ting, såsom musik. Jeg startede på C64, det var rudimentært, men det bandt mig i flere måneder. I begyndelsen af ​​pc-æraen havde jeg ikke mulighed for at spille musik, det kørte på en bundkorthøjttaler, hvilket var lidt lidt :) Derefter gik TestDrive-serien :)

Beastie Boys er en stor favorit. Jeg fandt et site til mix-samling, hvor DJ'er kan sætte deres musik. Jeg skrev et brev til dem om, at jeg ikke var DJ, men jeg ville vedhæfte en “demo”, de kunne lide, de bad om 2 sange mere, hvis jeg kunne gøre det, jeg kunne komme med et navn til mig selv, og du kunne gå tilmeld dig også. Jeg er udenfor, du kan lytte, oplade.

HOC: Så vi kan sige, at du ikke har problemer med kreativitet, men spørgsmålet opstår, hvorfor du troede, du dræbte dine færdigheder inden for hardwareudvikling.

Peter: Jeg er i daglig kontakt med vores producenter, ikke kun salgsafdelingen. Jeg kunne ikke godt lide at handle. Køb, sælg "upersonligt". Jeg var interesseret i, hvad jeg solgte, hvad jeg repræsenterede. På den ene side er det også vigtigt fra et forretningsmæssigt synspunkt, for hvis jeg skal overbevise en partner, hvad fortæller jeg ham da? Billigt, er din kasse dejlig? Jeg ville vide de fordele, der kan poleres, og de ulemper, der skal siges blødere. Jeg kunne også være politiker! 🙂 På den anden side nysgerrighed. Hvad fungerer det, hvorfor er det bedre, hvorfor er det værre. Jeg gik i butikkerne, købte konkurrenceprodukterne, testede dem, tog dem fra hinanden.

Lidt måske fræk, men jeg skrev kommentarerne til et bestemt produkt til producenten. Selvfølgelig skal du først være forsigtig, da et firma fra et så lille land ikke skal hoppe uden grund, men de begyndte at være opmærksomme på mine breve. Jeg har måske lige haft nok med salg til mig, men jeg kom i kontakt med ingeniørerne, jeg spiller med dem. 🙂 År er gået, de er blevet accepteret som venner på udstillinger, de har vist prototyper osv.

Efter så meget erfaring og arbejde var det klart, at vi forsøgte at skabe noget nyt på dette område. Dette er det segment, vi møder dag ud og dag ind, hvor vi kender og oplever både negative og positive sider. 

Om forfatteren

s3nki

Ejer af webstedet HOC.hu. Han er forfatter til hundredvis af artikler og tusinder af nyheder. Ud over forskellige online-grænseflader har han skrevet til Chip Magazine og også til PC Guru. Han ledte sin egen pc-butik i et stykke tid og arbejdede i årevis som butikschef, servicechef, systemadministrator ud over journalistik.