Vælg side

Sectec ST-S518M-3M - mit kamera

Sectec ST-S518M-3M - mit kamera

Jeg siger ikke, at der ikke findes en bedre, jeg valgte denne, og jeg blev ikke skuffet.

Sectec ST-S518M-3M - mit kamera

Der er så mange typer og typer af sikkerhedskameraer tilgængelige, hvorfor valgte du dette? - du kan spørge ganske rigtigt. Jeg valgte den, fordi prisen og dens muligheder var helt på højde med, den så godt ud på billederne, så jeg stolede på, at mine mange, mange års shoppingerfaring i Kina ville være nok til at træffe den rigtige beslutning.

Sectec ST-S518M-3M - mit kamera 2

Sectecs kamera er helt trådløst og overvåger min have. Jeg behøvede ikke at installere elektricitet, jeg havde ikke brug for et kablet netværk, jeg installerede det på cirka 5 minutter, og det har gjort sit arbejde lige siden. Billedkvaliteten med 3 megapixel-sensoren er tilstrækkelig, nattesyn er tilstrækkelig, der er også nogle zoommuligheder.

Sectec ST-S518M-3M - mit kamera 3

Den har minireflekser, der oplyser gården, der er tovejs lydkommunikation, som jeg aldrig har brugt før, og ifølge fabriksbeskrivelsen kan den bruges ned til -30 grader. Jeg kunne rigtig godt lide den, selvom jeg til sidst ikke behøvede at bruge den, for solpanelet kan tages af, vi får et kabel og en separat lille holder, som vi kan skrue det fast på, så hvis du monterer kameraet på skyggesiden af ​​huset, kan du stadig sætte solpanelet på solsiden.

Sectec ST-S518M-3M - mit kamera 4

Jeg er stadig i gæld med testen af ​​dette kamera, men jeg lover, at du snart kan læse det! I mellemtiden, hvis du vil have sådan en, kan du få den fra et kinesisk lager BGbedstefar5 du kan købe den med en kuponkode til omkring HUF 31 ved at klikke på linket nedenfor:

 

Sectec ST-S518M-3M solar sikkerhedskamera

Om forfatteren

s3nki

Ejer af webstedet HOC.hu. Han er forfatter til hundredvis af artikler og tusinder af nyheder. Ud over forskellige online-grænseflader har han skrevet til Chip Magazine og også til PC Guru. Han ledte sin egen pc-butik i et stykke tid og arbejdede i årevis som butikschef, servicechef, systemadministrator ud over journalistik.