Vælg side

GELID fans - i stilhedens ånd

 

Vores partner, Night Computer, har allerede sendt mange interessante produkter til test, men i de fleste tilfælde var de i middelklassen. Hvis nogen nu tror, ​​at den midterste markør er en form for kvalitetsforringelse, er de forkert. Det er bare, at dine importerede mærker bevæger sig inden for dette område, og de er bestemt også gode i dette område.

GELID fans - i stilhedens navn 1

Jeg fik telefonen for et par dage siden og sagde, at nye brand fans var ankommet, og de var virkelig ægte high-end stykker. Nå, jeg tror, ​​når jeg ser det - det var den første tanke, primært fordi jeg aldrig hørte navnet på producenten, GELID. Selvfølgelig kan dette forklares med min dårlige beredskab fra kinesiske producenter, men dengang troede jeg af en eller anden grund ikke, at noget helt nyt kunne ankomme på et marked overfyldt med nutidens fans, især gode fans, hvilket endda er godt .

Desværre var jeg ikke i stand til at foretage dybdemålinger svarende til den tidligere fan-test nu, men jeg håber at komme til slutningen af ​​spørgsmålet om GELID-produkter er gode.

 

Om forfatteren

s3nki

Ejer af webstedet HOC.hu. Han er forfatter til hundredvis af artikler og tusinder af nyheder. Ud over forskellige online-grænseflader har han skrevet til Chip Magazine og også til PC Guru. Han ledte sin egen pc-butik i et stykke tid og arbejdede i årevis som butikschef, servicechef, systemadministrator ud over journalistik.