Vælg side

Sæsonåbner - planer og håb for 2019!

Sæsonåbner - planer og håb for 2019!

Jeg lover, at du ikke får den slags ræsonnement hver måned, men det er stadig værd at åbne året!

Sæsonåbner - planer og håb for 2019!

Jeg prøver at holde det kort, så der ikke vil være smukke billeder, bare tekst, pointen!

HOC vågnede op af det, det hørte i marts og april 2017, og der har strømmet meget vand ned ad Donau siden da. For det meste ser håbene på det tidspunkt ud til at blive til virkelighed, og det bringer mange nye og forhåbentlig gode ting med sig.

Først og fremmest for mig har den økonomiske baggrund og indtægtssiden været stabil i det forløbne år. Der vil være lidt at blive rig, men det er nok at trække vejret dybt og dykke ned i en virksomhed igen. Det virker også lidt stejlt for mig, men ved årets udgang var staten nået et tidspunkt, hvor jeg ikke længere havde tid nok til hverken mit hovedjob eller ting at gøre rundt på siden, så jeg måtte beslutte, hvor jeg skulle gå næste.

Du ved, indtægterne fra webstedet er provisionen på dine køb, intet andet. Der er ingen sponsorer, bannere, reklamer, betalte artikler og indhold, bare hvad vi får efter køb. Derfor føler jeg virkelig vægten af ​​at hoppe ind i det med to etårige børn. Jeg kan kun håbe, at det investerede arbejde og den tillid, der kommer fra dig, vil være nok til at forhindre familien i at sulte.

Det bliver et stort skift for mig og et stort skift for siden også. Indholdet udvides, der vil være flere artikler, nyheder, og jeg vil endelig kunne begynde at arbejde på video igen. Så samlet set vil det være godt for alle, men især for mig, fordi jeg kan være hjemme med min partner og mine fyre. 🙂

Du ved måske, at jeg ud over HOC også har tre indekserede blogs. Det var ikke nok af en opgave for mig, så vores nye site, the Chinaadroid.hu, hvor HOC stort set vil være uafhængig af indhold, med redaktører, der kun skriver der. Fra navnet er det klart, at redaktørerne af webstedet også vil beskæftige sig med kinesiske ting, de vil skrive om de fleste widgets, som Android kører på. Da jeg endda følte mig lidt om dette, tager jeg to sider om halsen, der ejes af en meget gammel ven af ​​mig. Disse Spil.com og leagueoflegends.hu. Vi forsøger også at skabe en stabil materiel baggrund for disse websteder og knytte dem noget til indholdet af HOC og Chinaadroid. Dette vil være en yderligere udvidelse af vores, og vi kan nu sige, at elementerne i arkfamilien, der konvergerer i mine hænder. Du finder endnu mere indhold og skrivning på vores sider.

I slutningen er Facebook, som i øjeblikket er linket mellem alle mine sider og blogs og alle mulige indhold, der kan linkes til mig. Antallet af mennesker på vores Facebook-sider voksede dynamisk sidste år, bortset fra den uheldige dag, hvor Xiaomi slettede Facebook-siden på Xiaomi-bloggen og efterlod et samfund på mere end 3000 mennesker der. Jeg har ikke været i chok siden, men den næste dag arbejdede jeg for at forhindre livet i at stoppe. Så Facebbok spinder videre. Hvis du er interesseret i vores indhold og artikler, kan du tilmelde dig Xiaomi-gruppenbringe, en Til siden af ​​HOC, en Til Gadgetshopmen hvis du kun er interesseret i nedsat shopping, skal du heller ikke være ked af det, der er også en til dette vores gruppe, vi promoverer ikke artikler her, det handler om kuponer. Selvfølgelig har det nye websted, Chinese Droid, også en Facebook-gruppeså hvis du er interesseret i emnet, kan du også deltage i det.

 

Kort sagt, det er det. En masse planer, mange opgaver, meget håb, og hvordan det igen vil passe ind 24 timer, ved jeg ikke rigtig. På en eller anden måde prøver vi at komme i vejen!

Mange tak, læsere og kunder, for at ære os med din tillid og interesse sidste år, vi håber du vil tilbringe det nye år sammen med os! Tak for din hjælp, support til dine køb! Jeg beder dig om at sprede den gode nyhed om vores sider i verden, også medbringe dine bekendte, de vil også modtage fra mig, fra os, hvad du hidtil har modtaget. Jeg hjælper alle, der anmoder om det, det være sig et shoppingproblem eller teknisk rådgivning.

Jeg ønsker dig et godt år 2019 og selvfølgelig os selv!

Om forfatteren

s3nki

Ejer af webstedet HOC.hu. Han er forfatter til hundredvis af artikler og tusinder af nyheder. Ud over forskellige online-grænseflader har han skrevet til Chip Magazine og også til PC Guru. Han ledte sin egen pc-butik i et stykke tid og arbejdede i årevis som butikschef, servicechef, systemadministrator ud over journalistik.